Beställ blommor

Beställ blommor till högtid och fest

Flora Decoras specialitet är blommor till bröllop, fest, evenemang och begravning. Vi erbjuder dig fri leverans och personlig konsultering inom Uppsala.

Blommor till bröllop

Hos Flora Decora kan du beställa blommor till alla slags bröllop. Önskar du inspiration och hjälp är du varmt välkommen att kontakta en florist eller blomsterdekoratör hos oss.

Blommor till alla typer av bröllop

En glädjens tid, full av förväntan, längtan och kärlek. Att förmedla den känsla av lycka och förening som kan uppstå mellan två personer, det är vad bröllopets blommor vill göra. Flora Decora ordnar blommor till alltifrån det enklaste av bröllop till det mest storslagna.

Konsultation inför bröllop

Kontakta oss om du önskar konsultation inför ert bröllop. Bestäm gärna klänning och eventuellt tema innan så kan vi tillsammans ta fram färg, form och blomsorter som passar din brudbukett.

Blommor till fest & evenemang

Hos oss kan du beställa blommor till fest och evenemang direkt på hemsidan. Flora Decoras florist och blomsterdekoratör hjälper dig också att skräddarsy blomuppsättningar – välkommen att höra av dig med din beställning.

Det här kan vi hjälpa dig med

Planerar du att ge bort blommor eller att skapa en vacker miljö på en tillställning? Hos oss får du hjälp med exempelvis

Blombuketter

Bordsdekorationer till festen

Dekorationer till scenen på eventet

Blommor för att vårda och utveckla

Det är alltid rätt med blommor. Att vårda sina relationer och skapa nya kontakter, både inom företagsvärlden och privat, är viktiga delar för hälsan. Att skapa trivsamma miljöer så sinnet får frid och ögat får vila är viktiga delar för hälsan. Låt Flora Decora hjälpa dig att sprida glädje i din omgivning!

Blommor till begravning

Hos Flora Decora kan du beställa blommor till begravning direkt via webbshoppen. Önskar du hjälp med att välja en personlig uppsättning är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi finns i Uppsala och gör även hembesök om du så önskar.

Blommor för det som inte går att uttrycka med ord

Att förlora någon betydelsefull är ofta den smärtsammaste känsla man får uppleva i livet. Det kan vara svårt att med ord uttrycka denna sorg. Flora Decora skulle vilja hjälpa dig att med blommor förmedla något av den känsla du bär inombords.

Blommor för att minnas

Vi hjälper dig att skapa en vacker och hedrande minnesstund. Kanske får vi lov att fråga dig hur du minns personen? Om han eller hon hade en favoritfärg eller favoritsysselsättning? Tyckte om skog och natur, båtar, jakt, trädgård, tåg, djur? Var färgstark, bohemisk, minimalistisk eller modern?

Frågor som dessa hjälper oss att tillsammans planera personliga blomsterdekorationer.