Om Flora Decora

Flora Decora – din blomsterbutik online

Flora Decora är ett Uppsala-baserat företag som säljer blommor via internet till bröllop, begravning och andra högtider, fester och evenemang. Webbshoppen har öppet dygnet runt och vill du diskutera
blomsterarrangemang erbjuder vi dig hembesök eller telefonmöte. Välkommen att kontakta oss på Flora Decora!

Blommor för speciella tillfällen

Företaget Flora Decora startades av floristen och blomsterdekoratören Linda Kolstad. Affärsidén är att ge dig tillgång till vackra blombuketter på ett smidigt sätt och att skapa personliga blomsterarrangemang till högtid och fest. Vi sätter högt värde på hantverkskvalitet, kunnande och omsorg för våra kunders önskemål.
Internetbutik med personlig service
Flora Decora har öppet dygnet runt via internetbutiken. Vi finns också tillgängliga på telefon och kommer gärna på kundbesök om du önskar diskutera blomsterarrangemang. Eftersom det inte finns någon traditionell butik med besöksadress kan vi i stället ägna all tid och koncentration åt dina beställningar. Du kan därför känna dig trygg med att lämna din beställning i Flora Decoras händer.

FFP-märkning för hållbar blomsterhandel

Flora Decora sätter stort värde på att i största möjliga mån använda sig av material och arbetssätt där natur, djur och människa ställs i fokus. Blommorna är därför FFP-märkta, Fair Flowers Fair Plants, när FFP-märkt material finns att tillgå för just din specialbeställda bukett.
Donationer sker även kontinuerligt till WWF för att skydda världens regnskogar och andra djurprojekt, samt till UNICEF.

Koll på det senaste inom blomsterbranschen

För att hålla oss uppdaterade på vad som händer i blomsterbranschen deltar vi i utbildningar, kurser och floristtävlingar. Vi deltar också i olika inredningsevenemang, floristförberedande arbeten inför blomsterböcker, inspirationskvällar för florister med mera.